Ενώνουμε τις προσπάθειες μας για να ξεπεράσουμε τις προκαταλήψεις και τις διακρίσεις μεταξύ των φύλων. Σε επίπεδο απασχόλησης και ειδικότερα σε ένα κρίσιμο τομέα όπως είναι η τεχνολογία, οι γυναίκες διεκδικούν έντονα και αποτελεσματικά τη θέση που δικαιούνται.

Στην Dell διαισθανόμενοι την ευθύνη μας ως παγκόσμιος πάροχος τεχνολογίας έχουμε δεσμευτεί να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση μεγάλων κοινωνικών θεμάτων όπως είναι οι ίσες ευκαιρίες σε μόρφωση και απασχόληση για όλους χωρίς αποκλεισμούς.

Στο πλαίσιο του προγράμματος μας “Progress Made Real”, έχουμε δεσμευτεί ότι έως το 2030 το 50% του ανθρώπινου δυναμικού μας θα είναι γυναίκες όπως και το 40% των στελεχών μας σε ηγετική θέση. Κάθε έτος ανακοινώνουμε της πρόοδο που έχουμε πετύχει με απόλυτα διαφανή και μετρήσιμα κριτήρια.

Από την πρώτη στιγμή ήμασταν ανοιχτοί να δεχθούμε στην ομάδα μας για εργασία όλους όσους μοιράζονται τις ίδιες αξίες ανεξάρτητα από φύλο, φυλή, εθνικότητα, θρησκευτική και σεξουαλική προτίμηση. Είναι πεποίθησή μας ότι μια εταιρεία ανοιχτή, όπου ακούγονται οι διαφορετικές απόψεις, χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις, αναπτύσσεται ταχύτερα και επιτυγχάνει ευκολότερα τους στόχους της.

Στηρίζουμε και χρηματοδοτούμε πρωτοβουλίες για την εξοικείωση των κοριτσιών από νεαρή ηλικία με την τεχνολογία μέσα από δραστηριότητες STEM ώστε να την γνωρίσουν, να αντιληφθούν τις δυνατότητες που προσφέρει, να την αγαπήσουν και να αποφασίσουν να ακολουθήσουν καριέρα τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Έχουμε δημιουργήσει προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης για την εργαζόμενη γυναίκα στην εταιρεία μας και την ενθαρρύνουμε να τα παρακολουθήσει για να αποκτήσει γνώσεις, επαγγελματικές γνωριμίες και εμπειρία που θα βοηθήσουν την ανέλιξή της σε  καίριες διοικητικά θέσεις προετοιμάζοντας την αυριανή μας ηγεσία.

Πολύ πριν το ξέσπασμα της πρόσφατης πανδημίας, είχαμε ξεκινήσει και συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε ευέλικτα μοντέλα εργασίας για όλους τους υπαλλήλους μας προσφέροντάς τους μεγαλύτερη ευελιξία στην διευθέτηση του χρόνου τους και καλύτερη ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Δείτε περισσότερα στοιχεία για τις δραστηριότητες μας που αφορούν στην εργαζόμενη γυναίκα 👉

https://www.linkedin.com/groups/8815698/

Σύγχρονα εργαλεία για Εργασία από παντού

Το νέο Dell Latitude 7320 detachable laptop 2 σε 1, είναι ιδανικό για την εργαζόμενη γυναίκα που επιθυμεί ένα ελαφρύ, μικρό σε εξωτερικές διαστάσεις αλλά ισχυρό υπολογιστή. Με μια κίνηση το πληκτρολόγιο αφαιρείται και ο φορητός μετατρέπεται σε tablet με οθόνη αφής 13 ιντσών, ιδιαίτερα φωτεινή και ανθεκτική που παραμένει ευανάγνωστη ακόμη και σε εξωτερικό περιβάλλον με δυνατό ήλιο.

Το περίβλημα του φορητού από αλουμίνιο πέρα από στιβαρότητα του προσδίδει ένα όμορφο μοντέρνο στιλ. Καινοτόμες λειτουργίες όπως η αυτόματη αναγνώριση του χρήστη και είσοδος στα Windows χωρίς να αγγίξετε το πληκτρολόγιο και το αυτόματο κλείδωμα μόλις απομακρυνθείτε από αυτόν εγγυώνται την απρόσκοπτη και ασφαλή εργασία όπου και αν βρίσκεστε.

Για τις τηλεδιασκέψεις της ημέρας πολύ εξυπηρετικό για χρήση μαζί με τον φορητό είναι το ασύρματο Dell Premier Wireless Headset WL7022 που απομονώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος για καλύτερη επικοινωνία με τους συμμετέχοντες. Ο χειρισμός του γίνεται πανεύκολα από κουμπιά αφής στο ακουστικό και μπορείτε πολύ εύκολα να το χρησιμοποιήσετε και με άλλες συσκευές όπως το Smartphone μέσω Bluetooth.

Η μεταφορά του υπολογιστή, του headset και όλων τυχόν άλλων περιφερειακών που χρησιμοποιείτε γίνεται βολικά και εύκολα με κάποια από τις τσάντες μεταφοράς της Dell με το έντονο οικολογικό αποτύπωμα όπως είναι το σακίδιο Dell Pro Slim 15 (PO1520PS). Με ειδική θήκη για φορητό και tablet έχει επένδυση με πλέγμα για να μην σας ζεσταίνει στην μεταφορά και κατασκευάζεται με φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες.

Η Dell προσφέρει στους πελάτες της άριστες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και service που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη επίλυση το ταχύτερο δυνατό. Όλοι οι φορητοί υπολογιστές Latitude όπως ο Dell 7320 detachable υποστηρίζονται από την υπηρεσία Next Business Day On-Site Support.

Για τη γυναίκα που γιορτάζει σήμερα και κάθε μέρα, είμαστε εδώ για να της προσφέρουμε τα προϊόντα τεχνολογίας που θα την διευκολύνουν στην επαγγελματική και καθημερινή της ζωή, προκειμένου να επιτυγχάνει τους στόχους της, σε όποιον τομέα κι αν επιλέξει!