Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Την Παρασκευή (25/2, 14:00) o ΠΑΟΚ θα μάθει τους αντιπάλους του στους «16» του Europa Conference League. Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι.

Έστω και μέσα από την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποκλείσει τη Μίντιλαντ και να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Europa Conference League. Ο Δικέφαλος θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που θα συνεχίσει στην Ευρώπη και την Παρασκευή (25/2, 14:00) θα μάθει τον αντίπαλό του στον επόμενο γύρο.

Ο ΠΑΟΚ θα κληρωθεί με κάποια από τις οκτώ ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων του Conference League και αυτές είναι οι: ΛΑΣΚ Λιντς, Γάνδη, Ρόμα, Άλκμααρ, Φέγενορντ, Κοπεγχάγη, Ρεν και Βασιλεία.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου στην Τούμπα και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί με τους «ασπρόμαυρους». Πλην ίσως της Ρόμα, καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ που φαίνεται πως έχει την ευκαιρία για μία αξιόλογη πορεία φέτος στην Ευρώπη και στο νεοσύστατο Europa Conference League.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.