Από το μεσημέρι της Πέμπτης (17/2) ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κρήτη όπου θα πραγματοποιηθεί το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Προμηθέα στον πρώτο ημιτελικό (18/2, 17:00) και όπως είχε γίνει γνωστό, δεν θα είχαν στη διάθεσή τους τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος πριν λίγες μέρες μπήκε στο χειρουργείο λόγω της ιγμορίτιδας που τον ταλαιπωρούσε.

Έτσι, δεν μπήκε στο αεροπλάνο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί στο νησί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα μεταβεί στην Κρήτη το βράδυ της Πέμπτης και μάλιστα με καράβι. Λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, δεν έπρεπε να μπει σε αεροπλάνο και να εκτεθεί σε συνθήκες υψηλής ατμοσφαιρικής πίεσης σε μεγάλο υψόμετρο, γι’ αυτό και θα ταξιδέψει με καράβι.

Πάντως δεν αναμένεται να αγωνιστεί αφού βρίσκεται ακόμη σε στάδιο αποθεραπείας και στόχος είναι να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της 1ης Μαρτίου με τη Ζαλγκίρις. Ο λόγος που ταξιδεύει στην Κρήτη είναι καθαρά υποστηρικτικός, ώστε να είναι δίπλα στους συμαπίκτες του που θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.