Μάχες με στόχο την παραμονή σε Τρίπολη (19:30) και Ριζούπολη (19:30) έχει το σημερινό… μενού της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ο 5ος Αστέρας των 32 βαθμών φιλοξενεί στην Τρίπολη το 12ο Ιωνικό των 18 βαθμών, σε ένα παιχνίδι που η κάθε ομάδα έχει τα δικά της «θέλω».

Οι γηπεδούχοι χρειάζονται το «τρίποντο» για να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση της εξάδας, καθώς σε περίπτωση νίκης σχεδόν θα «σφραγίσουν» την παρουσία τους στα πλέι-οφ.

Ο Ιωνικός, από την άλλη, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στα… σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο τελευταίος Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες για να σωθεί.

Οι γηπεδούχοι διανύουν ένα πάρα πολύ κακό σερί χωρίς βαθμούς και γκολ και θέλουν να φθάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να πλησιάσουν τον Ατρόμητο.

Ο Παναιτωλικός, από την άλλη, θέλει τη νίκη για τους δικούς του λόγους, καθώς σε περίπτωση που φθάσει στο «τρίποντο» τότε θα έχει τη δυνατότητα να κάνει και… όνειρα εξάδας.