Τα τιρκουάζ, άκρως εντυπωσιακά κοσµήµατα που έχει επιλέξει η επίσης ελληνολάτρις Ντακότα Τζόνσον, µε την υπογραφή David Webb, έχουν κάτι από Ελλάδα.

Η Ντακότα, η Χέιλι, η Νικόλ Σρέσιντζερ, η Αντριάνα Λίµα, η Ιζαµπέλ Γκουλάρ, η Σαρλίζ Θέρον, όλες τους θα είναι και πάλι το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Οι ήχοι από τα σανδάλια τους στα πλακόστρωτα, ηχούν σαν… µουσική στα αφτιά µου.

Σκέφτοµαι τις µουσικές από την ορχήστρα του διεθνούς φήµης µαέστρου Θεόδωρου Κουρεντζή και τον χαµό που έχει γίνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για µια θέση στην αίθουσα «Χρήστος Λαµπράκης». Οι δύο συναυλίες (19 και 20 Φεβρουαρίου) είναι sold out. Οι πιο τυχεροί θα καθίσουν στο «δύσκολο» θεωρείο 10.

Ο ίδιος ο Χρήστος Λαµπράκης προτιµούσε την πλατεία. Διάφορα λέγονται – οι χρυσοί, αστραφτεροί άνεµοι µεταφέρουν τα πάντα – για το private dinner µετά τον «Οθέλλο» του Μποµπ Ουίλσον στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Επιθυµεί ο υπερδιάσηµος Μποµπ να γίνει ένα ιδιωτικό δείπνο στο εστιατόριο «Δέλτα» στο πιο ψηλό σηµείο του ΚΠΙΣΝ ή στο λαµπερό σπίτι Ελληνίδας στενής του φίλης; Ο χρόνος θα δείξει. Σύντοµα, πολύ σύντοµα…