Ολυμπιακός – Μπρέσια 5-8: Πλήρωσαν το κακό ξεκίνημα οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα γνωρίζοντας την ήττα με 5-8 από την Μπρέσια στο ντέρμπι των πρωτοπώρων του πρώτου ομίλου του Len Champions League

Πληρώνοντας το κακό του ξεκίνημα ο Ολυμπιακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μπρέσια με 5-8 στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου του Len Champions League.

Πολύ κακοί επιθετικά οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφερε να σκοράρουν, στα δύο πρώτα οκτάλεπτα. Συγκινητικός Φιλίποβιτς ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα και ήταν αυτός που πήρε από το χεράκι τον Ολυμπιακό στην αντεπίθεση του τέταρτου οκταλέπτου.

Στην δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός πλέον με 16 βαθμούς, στην πρώτη η Μπρέσια που ξέφυγε στους 23.

Η Μπρέσια κατάφερε να προηγηθεί με το καλημέρα της αναμέτρησης με τον Πρεσούτι να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι για το 0-1 στα 7.45. Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο δεν είχαν με το μέρος τους την τύχη, μιας και Φουντούλης(2) και ο Φιλίποβιτς σημάδεψαν το δοκάρι.

Οι Ιταλοί βγάζοντας καλές άμυνες και βγαίνοντας στην αντεπίθεση βρήκαν και δεύτερο τέρμα στην λήξη του πρώτου οκταλέπτου με τον Πρεσούτι να κάνει το 0-2 στα 1.30

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Γενηδούνια στα 5.19 ωστόσο το τέρμα του δεν μέτρησε. Ο Λάζιτς έκανε πιο δύσκολη την συνέχεια για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κάνοντας το 0-3 στα 3.45.

Περισσότερα σε λίγο

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.