Προετοιμασία 10΄
ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)
400 ml γάλα αμυγδάλου (ή φουντουκιού) χωρίς προσθήκη ζάχαρης
2 κ.γ. άγλυκο κακάο
1 κ.γ. μέλι
2 σπόροι καρδάμωμο, τριμμένοι
Ξύσμα από ½ ακέρωτο μανταρίνι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα μπρίκι ή κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα αμυγδάλου. Προσθέτουμε το κακάο, το μέλι, το καρδάμωμο και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ξύσμα. Σερβίρουμε όσο το ρόφημα είναι ζεστό.