Νέα γκέλα για την Μπαρτσελόνα (1-1)

Η Μπαρτσελόνα κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στη Γρανάδα η οποία εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Γκάβι και ισοφάρισε σε 1-1 στο 89′. Ντεμπούτο με ασίστ για Άλβες.

Νέα γκέλα για την Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί έφτασαν κοντά στη νίκη απέναντι στη Γρανάδα, η αποβολή του Γκάβι όμως έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους που κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό (1-1) με γκολ στο 89′. Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για τον Ντάνι Άλβες που έδωσε ασίστ.

Μόλις στο 8′ ο Ντε Γιονγκ σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Γκάβι και στο 16′ ο Ολλανδός επιθετικός έφτασε κοντά στο γκολ με τακουνάκι. Στο 26′ ο Τερ Στέγκεν έσωσε την Μπαρτσελόνα με μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ματσίς που κόνταραρε και τα γκολ ήρθαν τελικά στο δεύτερο μέρος.

Στο 56′ ο Άλβες έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Λουκ Ντε Γιονγκ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Μπάρτσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η τελευταία ασίστ του Βραζιλιάνου μπακ με τα μπλαουγκράνα ήταν και πάλι κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, με αποδέκτη τότε τον Σουάρες.

Η φάση που άλλαξε το παιχνίδι συνέβη στο 79′ όταν ο Γκάβι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και δέκα λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους. Σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πουέρτας με σουτ έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στις καθυστερήσεις ο Μοντόρο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν σε σπουδαία ευκαιρία.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιάνο, Ντίαθ (67’ Ντουάρτε), Κίνι (83’ Εσκουδέρο), Νέβα (84’ Μπάκα), Τορέντε, Γκοναλόν (61’ Μοντόρο), Πουέρτας, Μίγια, Ματσίς (67’ Κογιάδο), Μολίνα, Σουάρεθ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Γκαρσία (54’ Λενγκλέ), Άλμπα, Άλβες, Μπούσκετς, Νίκο Γκονζάλες, Ντεμπελέ (81’ Άλβαρο Σανθ), Γκάβι, Τζουτγκλά (59’ Ντεπάι), Λ.Ντε Γιογκ (59’ Αμπντέ).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.