Η 14η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα και σειρά παίρνουν ο Άρης με την ΑΕΚ, με το… μενού σήμερα να έχει δύο παιχνίδια.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι αυτή που ρίχνεται πρώτη στη… μάχη, έχοντας να δώσει ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια της σεζόν, καθώς δοκιμάζεται στο «Γεντί Κουλέ» (17:00) απέναντι στον ΟΦΗ.

Οι «κίτρινοι» προέρχονται από την ήττα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να μπουν και πάλι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Άρης βρίσκεται μόλις στο -1 από τον 6ο ΟΦΗ και θέλει το διπλό για να τον αφήσει πίσω στη βαθμολογία.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια προέρχεται από ένα μίνι διάλειμμα, καθώς την περασμένη αγωνιστική δεν έπαιξε λόγω των κρουσμάτων που είχε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Τελευταία αναμέτρηση της κρητικής ομάδας ήταν επίσης απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ», όπου είχαν ηττηθεί με 3-1.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ιωνικός φιλοξενεί την ΑΕΚ (19:30) στη Νεάπολη σε ένα παιχνίδι do or die για την Ένωση. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη «κόλλησε» στην Τρίπολη και η νίκη σήμερα μοιάζει με μονόδρομο, καθώς σε περίπτωση νέας γκέλας η διαφορά της από τον Ολυμπιακό θα μείνει διψήφια και η αποστολή της για το πρωτάθλημα θα δυσκολέψει εξαιρετικά.

Από την άλλη, ο Ιωνικός προέρχεται από την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου επέστρεψε από το 2-0 με γκολ στις καθυστερήσεις…