Προετοιμασία 10΄
ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
2 γλυκά πορτοκάλια
1 ματσάκι άγρια ρόκα
Για το άρτυμα
2 κουτ. σούπας αγνό παρθένο ελαιόλαδο
1 πρέζα καπνιστή πάπρικα
ανθός αλατιού
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια από τη φλούδα τους και την άσπρη μεμβράνη. Πλένουμε, στεγνώνουμε και χοντροκόβουμε τη ρόκα. Κόβουμε το πορτοκάλι, όπως την ντομάτα στην ντοματοσαλάτα, ανακατεύουμε με τη ρόκα. Αλατίζουμε και προσθέτουμε την πάπρικα και το λάδι.