Σαγκάλ, Καπούρ, κίτρινα διαμάντια και… Ντουμπάι

Αυτό το διάστημα γίνεται χαμός στο χρυσοφόρο spot των Αραβικών Εμιράτων.

Σκέφθηκα ότι η τεράστια παπουτσοθήκη της Εσθήρ μέσα στο αχανές δωμάτιο που φιλοξενεί την πανάκριβη γκαρνταρόμπα της μοιάζει με αυτή της φοβερής και τρομερής Ιμέλντα Μάρκος.

Απίστευτες σειρές ρούχων, αξεσουάρ παπουτσιών και ένας χώρος φύλαξης με υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας όχι μόνο για τα white and yellow diamonds του Bvlgari αλλά και των κροκό τσαντών με τη σφραγίδα Hermes.

Τα parties και τα ιδιωτικά δείπνα αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο. Τουλάχιστον αυτό που οικοδεσπότες ήταν γνωστοί επιχειρηματίες και εφοπλιστές.

Οι άνθρωποι οι οποίοι καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση της παγκόσμιας πανδημίας εξελίσσεται πολύ επικίνδυνα γεμίζουν τα e-mails και τα κινητά μας με μηνύματα μέσα από τα οποία εξηγούν τους λόγους αναβολής των gatherings.

Ο κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι, ο οποίος κέρδισε ένα απίστευτο ποσό όταν πριν από λίγες ημέρες πούλησε έργο του Σαγκάλ από την προσωπική συλλογή του (το «αντικατέστησε» με Avis Καπούρ), υποστηρίζει ότι όλα αυτά τα αστραποβόλα καλέσματα των συμπατριωτών μας μεταφέρονται (από τώρα κιόλας και όχι μόνο τα Χριστούγεννα) στο Ντουμπάι.

Αυτό το διάστημα γίνεται χαμός στο χρυσοφόρο spot των Αραβικών Εμιράτων.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.