«Πάρτι» με μυθικό Εμπαπέ η Γαλλία (8-0) – «Αυτοκτόνησε» η Ολλανδία (2-2, vids)

Η Γαλλία εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διασύροντας με 8-0 το Καζακστάν, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να πραγματοποιεί μυθική εμφάνιση (4 γκολ), ενώ η Ολλανδία παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-2) απέναντι στο Μαυροβούνιο και η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική

Η Γαλλία εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διασύροντας με 8-0 το Καζακστάν, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να πραγματοποιεί μυθική εμφάνιση (4 γκολ), ενώ η Ολλανδία παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-2) απέναντι στο Μαυροβούνιο και η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Η Γαλλία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με το Καζακστάν, το οποίο διέλυσε με 8-0 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έτσι, η ομάδα του Ντεσάμπ πέτυχε την 4η νίκη της, φτάνοντας τους 15 βαθμούς και παραμένει αήττητη στην προκριματική φάση.

Οι «τρικολόρ» είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος… έλαμψε στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Ο νεαρός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 6′, σημείωσε το 2-0 στο 12′ και με τρομερή κεφαλιά έκανε το 3-0 στο 32′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Μπενζεμά που πέτυχε δύο γκολ (55′, 59′) για το 5-0. Ο Ραμπιό στο 75′ έκανε το 6-0, ο Γκριεζμάν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0 στο 84′, ενώ ο Εμπαπέ πέτυχε το 4ο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 8-0 στο 87′.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.