Προετοιμασία – Παρασκευή 15’
ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
2 καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές λωρίδες
2 μικρά μήλα (χωρίς τα κουκούτσια), κομμένα σε λεπτές λωρίδες
1 κ.σ. ταχίνι
1 κ.γ. χυμός λεμόνι
1 κ.γ. μέλι
1 κ.σ. λιναρόσπορος
1 κ.σ. κολοκυθόσπορος
1 κ.σ. μαύρες σταφίδες
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας απλώνοντας παντού το μέλι, το λεμόνι και το ταχίνι. Προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι προαιρετικά.