Προετοιμασία – Παρασκευή 15’

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)

2 καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές λωρίδες

2 μικρά μήλα (χωρίς τα κουκούτσια), κομμένα σε λεπτές λωρίδες

1 κ.σ. ταχίνι

1 κ.γ. χυμός λεμόνι

1 κ.γ. μέλι

1 κ.σ. λιναρόσπορος

1 κ.σ. κολοκυθόσπορος

1 κ.σ. μαύρες σταφίδες

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας απλώνοντας παντού το μέλι, το λεμόνι και το ταχίνι. Προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι προαιρετικά.