Μια φάση που σηκώνει συζήτηση. Που χρειάζεται αρκετή… μελέτη στο VAR για να αποφασίσει ένας διαιτητής. Και που στην τελική; Είτε αποφασίσει πέναλτι, είτε όχι, κανείς δεν θα του πει τίποτα.

Ο Ισπανός στη Λεωφόρο αποφάσισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στη μονομαχία του Βιγιαφάνιες με τον Μιχαηλίδη. Αφού είδε και ξανά είδε τη φάση έστειλε τον Κούρτιτς στην άσπρη βούλα, με το ματς στο 1-1.

Ο Σλοβένος χαφ ευστόχησε από τα 11 βήματα, έδωσε παράσταση νίκης στο 85′ στην ομάδα του και στο 97′ ολοκλήρωσε την… υπογραφή του.

Με ένα φάουλ… συστημένο στο δεξί παραθυράκι του Μπρινιόλι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ο ΠΑΟΚ έφυγε από τη Λεωφόρο με ένα σπουδαίο για τον ίδιο διπλό, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό αποσβολωμένο να κοιτάζει πια με το… κυάλι τις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη για τους πράσινους, μετά από αυτά με Αστέρα και ΟΦΗ και 8η θέση στη βαθμολογία, με μόλις 11 βαθμούς. Πορεία που έκανε τον κόσμο να ξεσπάσει και να στήσει λαϊκά δικαστήρια εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου με το σφύριγμα της λήξης.

Περισσότερα σε λίγο…