Ρεάλ Μαδρίτης: Έπιασε κορυφή 2-1 την Έλτσε

Με δύο γκολ του Βινίσους, η Ρεάλ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Έλτσε και επικράτησε με 2-1, πιάνοντας τη Σοσιεδάδ στην κορυφή της La Liga

Με τέτοιον Βινίσους δεν έχει να φοβάται τίποτα! Με μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση του Βραζιλιάνου σταρ, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε ακόμη μία νίκη, καθώς πέρασε εύκολα από την έδρα της Έλτσε, επικρατώντας με 2-1.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, η οποία έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 πόντους τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έφτασε στα 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ο «Βίνι» που έχει μεταμορφωθεί εντελώς!

Στο 22ο λεπτό η Ρεάλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πάρει το προβάδισμα στο Έλτσε. Ο Μαριάνο έκανε πανέμορφη πάσα στον Βινίσους και ο Βραζιλιάνος τελείωσε τη φάση υποδειγματικά για το 1ο της Ρεάλ!

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια άλλη τρομερή φάση και η Βασίλισσα πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα υπέρ της. Η κόκκινη του Γκούτι έβαλε τέλος στα όνειρα της Έλτσε, τα οποία «αποτελείωσε» ο Βινίσους στο 72ο λεπτό με ένα εκπληκτικό πλασέ με το οποίο έκανε το 2-0.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μίγια λίγο πριν τις καθυστερήσεις…

ΕΛΤΣΕ: Κίκο Κασίγια, Παλάσιος, Έντσο Ρόκο, Μπίγας, Μοχίκα, Φιντέλ (81′ Μίγια), Μασκαρέλ (81′ Μαρκόνε), Ραούλ Γκούτι, Παστόρε (71′ Γκουμπάου), Μπογέ (81′ Τέτε Μορέντε), Λούκας Πέρεθ (71′ Μπενεντέτο)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Λούκας Βάσκεθ (65′ Καρβαχάλ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μαρσέλο (65′ Μεντί), Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (84′ Καμαβινγκά), Ροντρίγκο, Βινίσιους (85′ Αζάρ), Μαριάνο

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.