Προετοιμασία 10’, Ψήσιμο 10’
ΥΛΙΚΑ (για 2 σάντουιτς)
2 κουλούρια φαρδιά
350 γρ. μείγμα για χορτόπιτα (στα σουπερμάρκετ). Μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με χόρτα της αρεσκείας μας ή απλώς σπανάκι και να το ενισχύσουμε με περισσότερα μυρωδικά
1 κ.σ. άνηθος, ψιλοκομμένος
1 μικρό πράσο, ψιλοκομμένο (και το πράσινο μέρος)
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο (και το πράσινο μέρος)
1 κ.σ. ελαιόλαδο
150 γρ. φέτα μαλακή, σε φέτες
Αλάτι, πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πράσο και το κρεμμύδι μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το μείγμα με τα χόρτα και ανακατεύουμε. Τα ψήνουμε ίσα-ίσα να μαραθούν, για 2-3 λεπτά, να κρατάνε λίγο. Προσθέτουμε τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Με ένα καλό μαχαίρι, κόβουμε εγκάρσια τα κουλούρια. Ψήνουμε την εσωτερική τους πλευρά σε ένα ζεστό τηγάνι για 3-4 λεπτά, να κάνει λίγο κρούστα. Μοιράζουμε μια πλούσια στρώση από το μείγμα με τα χόρτα και από πάνω τη φέτα. Κλείνουμε.