Προετοιμασία 20′

ΥΛΙΚΑ  (για 10 μερίδες)

150 γρ. λευκό λάχανο, ψιλοκομμένο

100 γρ. κόκκινο λάχανο, ψιλοκομμένο

3 μεγάλα καρότα, τριμμένα

100 γρ. ρέβα, τριμμένη

½ φλ. φύλλα σέλινου, ψιλοκομμένα

2 ξινόμηλα σε μικρούς κύβους

½ φλ. φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο

Για το ντρέσινγκ

Χυμός από 1 μικρό λεμόνι

1 κ.σ. μέλι

2 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.σ. μηλόξιδο

70 ml ελαιόλαδο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ντρέσινγκ: Χτυπάμε σε ένα μπολ, με έναν αβγοδάρτη, πρώτα τον χυμό με το μέλι, τη μουστάρδα και το μηλόξιδο. Σιγά-σιγά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τέλος το αλατοπίπερο κατά βούληση.

Βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με το ντρέσινγκ.