Προετοιμασία 20′
ΥΛΙΚΑ (για 10 μερίδες)
150 γρ. λευκό λάχανο, ψιλοκομμένο
100 γρ. κόκκινο λάχανο, ψιλοκομμένο
3 μεγάλα καρότα, τριμμένα
100 γρ. ρέβα, τριμμένη
½ φλ. φύλλα σέλινου, ψιλοκομμένα
2 ξινόμηλα σε μικρούς κύβους
½ φλ. φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο
Για το ντρέσινγκ
Χυμός από 1 μικρό λεμόνι
1 κ.σ. μέλι
2 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.σ. μηλόξιδο
70 ml ελαιόλαδο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ντρέσινγκ: Χτυπάμε σε ένα μπολ, με έναν αβγοδάρτη, πρώτα τον χυμό με το μέλι, τη μουστάρδα και το μηλόξιδο. Σιγά-σιγά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τέλος το αλατοπίπερο κατά βούληση.
Βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με το ντρέσινγκ.