Προετοιμασία: 10′, Μαγείρεμα: 20′
ΥΛΙΚΑ (για περίπου 400 ml σάλτσα)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι, τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
2 φλ. φρέσκια ντομάτα, πολτοποιημένη, χωρίς σπόρους
4 κ.σ. πελτές ντομάτας
3 κ.σ. worcestershire sauce
2 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
3 κ.σ. καστανή κρυσταλλική ζάχαρη
1 κ.σ. μέλι
3 κ.σ. μαύρη μαλακή ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
3 κ.σ. μηλόξιδο
1 κ.σ. μουστάρδα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε μεσαία κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, ζεσταίνουμε το λάδι και αφήνουμε το κρεμμύδι να μαλακώσει για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και το αφήνουμε για 1 λεπτό. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα.