Προετοιμασία 5΄

ΥΛΙΚΑ  (για περίπου 500 γρ.)

2 κ.σ. φιστικοβούτυρο, χωρίς κομμάτια φιστικιού

½ φλ. ταχίνι

4 κ.σ. μέλι ρευστό ή χαρουπόμελο

6 κ.σ. ζεστό νερό

4 κ.σ. χαρουπάλευρο

80 -100 γρ. φουντούκια

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Χτυπάμε πολύ καλά στο μπλέντερ όλα τα υλικά. Αν βγει το μείγμα πολύ πηχτό, προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη. Αν είναι αραιό, προσθέτουμε λίγο χαρουπάλευρο ακόμα. Διατηρείται στο ψυγείο για 10 ημέρες.