Προετοιμασία 5’, Ψήσιμο 10’
ΥΛΙΚΑ (για 16 μπισκότα)
80 γρ. νιφάδες βρώμης
3 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου
3 κ.σ. γάλα αμυγδάλου
2 κ.σ. αλεύρι (ή ψιλό τρίμμα) αμυγδάλου
2 κ.σ. φρέσκο τριμμένο τζίντζερ (ή ½ κ.γ. σκόνη αποξηραμένου)
60 γρ. μέλι ή σιρόπι αγαύης
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη ζύμη.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160οC.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 16 μπαλάκια. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα μπαλάκια ζύμης. Τα πατάμε καλά με το χέρι μας ώστε να σχηματιστούν πολύ λεπτά μπισκότα διαμέτρου 4 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 10 λεπτά.