Μυστικές «κρυψώνες» στις Αλπεις…

Το Γκστάαντ αλλά και η Μεζέβ και Courchevel στις Γαλλικές Αλπεις έκρυβαν καλά τα μυστικά old money επιχειρηματία με τεράστια χρέη στις τράπεζες

Στο Πριγκιπάτο του Μονακό «κατηφορίζουν» όλοι εκείνοι οι οποίοι περνάνε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου στο Γκστάαντ, τη Γενεύη και τη Λωζάννη. Η ηρεμία, αυτή η «ψυχρή» σιωπή των ελβετικών πόλεων με τα τεράστια ρολόγια «χαμένα» σε κήπους, τα χιόνια που καλύπτουν τα περίφημα χιονοδρομικά spots συνηθίζουν να γοητεύουν ανθρώπους με οικονομική ισχύ.

Το Γκστάαντ αλλά και η Μεζέβ και Courchevel στις Γαλλικές Αλπεις έκρυβαν καλά τα μυστικά old money επιχειρηματία με τεράστια χρέη στις τράπεζες. Τον έψαχναν οι τραπεζίτες για να πληρώσει τα χρέη του, κανένας όμως δεν μπόρεσε να ανακαλύψει πού βρισκόταν.

Μέχρι που «κατηφόρισε», με ιδιωτικό αεροπλάνο μάλιστα, στο Πριγκιπάτο. Εκεί, σε κάποιο private club, κάποιοι τον είδαν και τον «κάρφωσαν» στην τράπεζά του. Ελπίζω να μη γίνονται τέτοια «λάθη» από κάποιους οι οποίοι έχουν χρέη αλλά το… παίζουν άνετοι και ωραίοι. Κάτοχοι ιδιωτικών αεροπλάνων και τζεϊμσμποντικών Aston Martin.

Σε ένα μικρό Πριγκιπάτο με όλους τους Ελληνες συγκεντρωμένους σε συγκεκριμένους χώρους εύκολα «τσιμπάς» κάποιον. Ετσι όπως ανακατεύεις τη μαύρη τρούφα…

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.