Οι αντανακλάσεις από το φως των κεριών δημιουργούσαν ένα πραγματικά μοναδικό σκηνικό. Ενα τεράστιο τραπέζι στο κέντρο, σαν αυτά που απολαμβάνουν τα γεύματά τους οι μεγάλες οικογένειες στην Ιταλία, με λουλούδια σε μοναδικά χρώματα αλλά και πολλή-πολλή φαντασία. (Πληροφορούμαι ότι κάπου εκεί υπήρχε και πάλι το μαγικό touch της Φαίης Βαλλίδη.)

Το φως έπεφτε επάνω στην εσάρπα της Μιμίκας Κολοτούρα, που ήταν η πιο κομψή ανάμεσα στις κυρίες οι οποίες παρεκάθησαν στο δείπνο. Η Αλίκη Μαρτίνου ήταν επίσης πολύ elegant, όπως και η νεαρή οικοδέσποινα, πολυπράγμων και ταλαντούχα Χριστίνα Παπαδοπούλου, της διεθνούς γκαλερί Gagosian.

Το κτίριο της αίθουσας τέχνης by Koϊs που φιλοξενούσε την έκθεση του διάσημου ιταλού εικαστικού Τζουζέπε Πενόνε (το BHMAgazino φιλοξένησε αποκλειστική συνέντευξή του) κέρδισε κολακευτικά σχόλια, η επιλογή όμως του κήπου της Γενναδείου Βιβλιοθήκης για το δείπνο ήταν πραγματικά το κάτι άλλο. Υψηλού επιπέδου τέχνη, σπάνιες εκδόσεις βιβλίων και γαστριμαργικές επιλογές πέντε αστέρων. Απαιχτος συνδυασμός…