Ενα ποτήρι Taittinger Champagne-Brut Reserve είναι πάντα ευπρόσδεκτο πριν βυθίσεις το βαρύ, ασημένιο Christofle μαχαιροπίρουνο στον «τσιπουρομεζέ» με orange lime citrus vinaigrette και την υπογραφή του Αρη Βεζενέ.

Το ελληνικό seafood κάνει θραύση ακόμα και στα «snob» private clubs των ισχυρών στη Νέα Υόρκη που μετά το τέλος του lockdown γνωρίζουν ημέρες και νύχτες δόξας λαμπρής.

Οι συνδρομές έχουν αυξηθεί, οι μαλαισιανοί εκατομμυριούχοι σπεύδουν να γίνουν μέλη, οι Τούρκοι προσπαθούν, οι ισχυροί Ελληνες του Μανχάταν που ένιωσαν ενθουσιασμό με την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Big Apple ανήκουν εδώ και καιρό στην ελίτ των members clubs.

Ελληνας εφοπλιστής ο οποίος αναχωρούσε για το Λονδίνο με τελικό προορισμό το Μονακό (έχουμε γράψει χιλιάδες φορές για τις βαπτίσεις και τους γάμους που γίνονται εκεί την ερχόμενη εβδομάδα) σχολίαζε ότι η ανακαίνιση του Berkeley Hotel στο Knightsbridge δεν έχει καμία επιτυχία. Αντίθετα με αυτήν του restaurant Zaferano που επισκέπτεται πάντα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.