Τα σπίτια στην Πάτμο, πολλά από τα οποία μου θυμίζουν πάντα ανάλογα σε περιοχές της Νότιας Ιταλίας ή της Ισπανίας, είναι λίγο δύσκολο να τα «προσεγγίσεις». Ο κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι επιμένει ότι κρύβουν «μυστικά» από την εποχή που κατοικούσε εκεί τα καλοκαίρια ο πρίγκιψ Αγά Χαν, ο Ντίντης Ευπαλίδης όμως πιστεύει ότι έτσι όπως είναι πλέον η κατάσταση στο συγκεκριμένο νησί δεν υπάρχουν… ψίθυροι πίσω από τα χρυσά τείχη.

Το Νησί της Αποκάλυψης κάποτε επισκέπτονταν λίγοι και πολύ εκλεκτοί. Τώρα, το εντυπωσιακό spot των Δωδεκανήσων τείνει να γίνει περισσότερο «θορυβώδες» και από αυτήν ακόμη τη Μύκονο. Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων πιστεύει ότι πιο δύσκολα «προσεγγίζεις» προσπαθώντας να… ακούσεις ψιθύρους και μυστικά μια ιδιόκτητη περιοχή στο Πόρτο Χέλι ή στις Σπέτσες.

Στο καταπράσινο περιβάλλον μιας από τις γοητευτικότερες και πλέον δύσκολες να προσεγγίσεις περιοχές στο Νησί της Μπουμπουλίνας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης βάπτιση σε κλειστό κύκλο. Πρόκειται για τη βάπτιση του baby girl (είναι η δεύτερη κόρη) του Φίλιππου και της Μαριάννας Λαιμού. Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε στην ιδιόκτητη περιοχή που διαθέτουν στις Σπέτσες εδώ και χρόνια οι παππούδες Νικόλας και Ειρήνη Λαιμού.

Η μαμά, Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού, ήταν όπως πάντα πολύ πολύ όμορφη. Οι καλεσμένοι πλησίαζαν τους εβδομήντα…