Θετικό δείγμα από τον ΟΦΗ (2-1)

Με γκολ των Καστάνιος και Φαν Ντάινεν ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό ματς στην Καλλιθέα.

Αφού η έναρξη της Super League αναβλήθηκε οριστικά, ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης προγραμμάτισαν ένα φιλικό παιχνίδι στην Καλλιθέα, με την ομάδα της Κρήτης να επικρατεί με 2-1 και να παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς και τα τρία γκολ του παιχνιδιού μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Καστάνιος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και έδωσε κεφάλι στον ΟΦΗ στο 47ο λεπτό, ωστόσο ο Απόλλωνας απάντησε άμεσα με τον Σαχλί να ισοφαρίζει μόλις τρία λεπτά αργότερα και να γράφει το 1-1.

Ο ΟΦΗ ωστόσο ανέβασε στροφές και στο 84ο λεπτό έφτασε στο 2-1, με τον Φαν Ντάινεν να διαμορφώνει το τελικό σκορ και να δίνει τη νίκη στους κρητικούς.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Βέρλχουστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα (65′ Κραγιόπουλος), Λισγάρας, Φατιόν, Σλίβκα, Ματέι (46′ Μπαξεβανίδης), Παπαγεωργίου (65′ Μαρτίνες), Τσιλούλης (65′ Βιτλής), Παλμίδης (46′ Σαχλί), Ιωαννίδης (46′ Ντάουντα)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης (61′ Διαμαντής), Βούρος, Λυμπεράκης (61′ Γκαγέγος), Μαρινάκης (61′ Ουές), Κοροβέσης, Μπαλογιάννης (71′ Νοικοκυράκης), Νέιρα, Καστάνιος (61′ Φαν Ντάινεν), Γρίβας (61′ Καμάου)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.