Στον περίβολο του «Nammos Village» τρία όμορφα κορίτσια είναι ντυμένα με χρυσά, μίνι φορέματα όλο πούλιες. Φωτογραφίζονται, χαμογελάνε, τινάζουν τα ξανθά μαλλιά τους κάτω από τον ήλιο. Βρίσκονται έξω από το spa της Sisley.

Στη Mykonos μπορείς να φορέσεις πούλιες, λαμέ ψηλοτάκουνα πέδιλα και ογκώδη μπιζού Cartier, Boucheron και Bvlgari κοσμήματα (το τελευταίο brand μαθαίνω ότι σύντομα ανοίγει μια διεθνούς τύπου υπερμπουτίκ στο κέντρο της Αθήνας) μέσα στο μεσημέρι.

Στο πάρκινγκ αράζουν μαύρα VIP vans που μεταφέρουν κελεμπιοφόρους γυναίκες με μαντίλες Louis Vuitton και χειροποίητα σανδάλια Balenciaga. Οι κυρίες από τον Λίβανο και τη Σαουδική Αραβία δεν κάνουν μπάνιο (απαγορεύεται από τη θρησκεία τους να δείξουν το σώμα τους), παρακολουθούν όμως από το εστιατόριο τις νεαρές χρυσόξανθες μπικινοφορούσες.

Στην παραλία της Ψαρούς γίνεται το αδιαχώρητο. Στο resto, ανάμεσα σε ψάρια, σούσι, σαλάτες και παγωμένο λευκό κρασί, πληροφορήθηκα ότι στη βάπτιση (μακριά από τη Μύκονο) του λιλιπούτειου τέκνου κύπριου επιχειρηματία την περασμένη Τετάρτη τραγούδησε δημοφιλέστατη ταλαντούχα αοιδός.

Ενας άλλος συμπαθής αοιδός της pop μουσικής σκηνής βρίσκεται συνεχώς σε χρυσές (όσο αφορά τα κέρδη) περιοδείες. Η αδελφή της super αθλήτριας του γουιντσέρφινγκ Στέφανι Γκίλμορ ήταν στην Αντίπαρο με νεαρές ελληνίδες φίλες.

Στην Αντίπαρο που φιλοξένησε, ως γνωστόν, την προηγούμενη εβδομάδα πολλούς γνωστούς πλοιοκτήτες λόγω των γάμων της Μιλένας Λαππά (κόρης του Πέτρου) με τον Αρη Γερωνυμάκη. Στη μικρή Αντίπαρο έφτασε ειδικά για τους γάμους άνδρας αοιδός του πιο… ποιοτικού (ερωτικού πάντα) ρεπερτορίου. Magnifique!