Γάμος με dress code Black Tie και παγωτό στο Cipriani

Η Ούρσουλα μετά την επιστροφή της από τη Menton, πάνω στη θάλασσα της Μεσογείου, εξακολουθεί να γιορτάζει τους γάμους των νεαρών γόνων Αρνό.

Οι πέρλες του οίκου Chaumet που κυριαρχεί στη Menton, στο Μόντε Κάρλο, στο Cap Ferrat και στα ντεκολτέ των Ελληνίδων οι οποίες κατοικούν στα mansions «σκαρφαλωμένα» στις χρυσές βουνοκορφές της Εκάλης καθρεφτίζονται μέσα στα baccarat ποτήρια σαμπάνιας.

Η Ούρσουλα μετά την επιστροφή της από τη Menton, πάνω στη θάλασσα της Μεσογείου, εξακολουθεί να γιορτάζει τους γάμους των νεαρών γόνων Αρνό.

Η παιδική μου φίλη μού εκμυστηρεύτηκε ότι σκέφτεται να αγοράσει μια υπέροχη καρφίτσα με πέρλες και ρουμπίνια για να την «κολλήσει» στο πέτο από το taxedo της. Γνωρίζοντας ότι οι λαμπροί γάμοι του υιού Ζέιν Σάμι με την όμορφη Λορίν στο Πριγκιπάτο την 1η Οκτωβρίου επιβάλλει black tie (τουλάχιστον τη μία ημέρα) ετοιμάζει ένα haute couture tuxedo στον οίκο Saint Laurent.

Είναι σίγουρη ότι θα ξεχωρίσει και θα κερδίσει τις εντυπώσεις ανάμεσα σε μακριές τουαλέτες σε εκρηκτικά χρώματα. Το Hotel de Paris, το Sporting Club κ.ά. όπου θα πραγματοποιηθούν τα events του γάμου είναι γεμάτα αυτές τις ημέρες και νύχτες του Ιουλίου.

Εκεί όμως που δεν πέφτει καρφίτσα είναι το Cipriani. Με πολλούς Ελληνες να απολαμβάνουν παπαρδέλες με τρούφα και μετά χειροποίητο παγωτό…

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.