Ολόχρυσα σκαριά και… ακυρώσεις

Στη Mykonian κατοικία που µε φιλοξενεί φτάνει µια θορυβώδης παρέα από νεαρούς φίλους. Ναργιλές, dolce vita, νυχτερινή διασκέδαση και ωραία κορίτσια όπως η Ευγενία Νιάρχου που γιορτάζει τα γενέθλιά της, αλλά και η Κάρα Ντελεβίν.

Η Νετρέµπκο στο Καλλιµάρµαρο, ενώ υπουργοί και επιχειρηµατίες ταξίδεψαν στην Πάτµο για τη βάφτιση του λιλιπούτειου Κικίλια τζούνιορ. Αρκετοί πάντως παρέµειναν στην Αθήνα για το λαµπερό γκαλά στο Καλλιµάρµαρο.

Το BHMΑgazino ενάµιση µήνα πριν είχε δηµοσιεύσει την αποκλειστική συνέντευξη του ζεύγους Νετρέµπκο – Εϊβάζοφ. Φίλοι οι οποίοι κάνουν κρουαζιέρα αυτές τις ηµέρες µε το σκάφος τους µου έλεγαν ότι τα ωραιότερα και πολυτελέστερα σκαριά έχουν συγκεντρωθεί, εκτός από τα κοσµοπολίτικα νησιά του Αιγαίου, στην Πολύαιγο και στην Ελαφόνησο. Η µυρωδιά του ναργιλέ φτάνει έντονη στη µύτη µου.

Στη Mykonian κατοικία που µε φιλοξενεί φτάνει µια θορυβώδης παρέα από νεαρούς φίλους. Ναργιλές, dolce vita, νυχτερινή διασκέδαση και ωραία κορίτσια όπως η Ευγενία Νιάρχου που γιορτάζει τα γενέθλιά της, αλλά και η Κάρα Ντελεβίν. Αρκεί να µην αρχίσουν οι ακυρώσεις λόγω µετάλλαξης Δέλτα…

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.