Οι ταραχές έχουν ξεσπάσει μετά τη σύλληψη του πρώην προέδρου για υποθέσεις διαφθοράς, με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους.

72 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ έχουν γίνει περισσότερες από 1.100 συλλήψεις κατά τη διάρκεια των ταραχών.

Πολλά κτίρια έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ χαρακτηριστικό είναι και το βίντεο μιας μητέρας που πέταξε το παιδί της από φλεγόμενο κτίριο προκειμένου να το σώσει.

AstraZeneca και Johnson & Johnson εξετάζουν τροποποίηση του εμβολίου για την αντιμετώπιση των θρομβώσεων

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, AstraZeneca και Johnson & Johnson πρόκειται να προχωρήσουν σε τροποποίηση του εμβολίου τους, ώστε να μειωθούν τα περιστατικά θρομβώσεων.

Μαλαισία: Εμβολιάζονται και οι … δεινόσαυροι

Στη Μαλαισία εμβολιάζονται μέχρι και οι… δεινόσαυροι.

Ένας 34χρνος γυμναστής θέλησε να διασκεδάσει όσους περιμένουν να εμβολιαστούν στο εμβολιαστικό κέντρο που βρέθηκε και ο ίδιος, φορώντας στολή ενός δεινόσαυρου και χαρίζοντας χαμόγελο.

G-Train: Ένα «παλάτι σε ράγες»

Εντυπωσιάζουν οι εικόνες από το G-Train που είναι μια δημιουργία του σχεδιαστή που είχε αναλάβει και τον σχεδιασμό της πολυτελούς θαλαμηγού του Στιβ Τζομπς.

Το τρένο έχει μήκος 400 μέτρα, αποτελείται από 18 βαγόνια και θα είναι κατασκευασμένο από «έξυπνο» γυαλί», δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να βλέπουν έξω, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να είναι ορατοί.