Προετοιμασία 5’
ΥΛΙΚΑ (για δύο σάντουιτς)
1/2 λευκή μπαγκέτα με σουσάμι
2-4 κ.γλ. πάστα ελιάς
2 γεμάτες κ.σ. ξινομυζήθρα
1/2 ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες
1/2 κ.γλ. ξερή ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κόβουμε την μπαγκέτα κατά μήκος στα δύο. Βάζουμε τις φέτες ανοιχτές πάνω στον πάγκο εργασίας. Αλείφουμε την πάστα ελιάς και από πάνω απλώνουμε την ξινομυζήθρα. Τοποθετούμε τις φέτες της ντομάτας στη σειρά, τρίβουμε από πάνω λίγη ρίγανη και λίγο αλατοπίπερο. Κλείνουμε με την άλλη μισή φέτα και κόβουμε το σάντουιτς στα δύο.