Στα 11 εστιατόρια Zuma – σε Λονδίνο, Ρώμη, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη, Χονγκ Κονγκ, Μπανγκόκ, Αμπου Ντάμπι, Ντουμπάι κ.ά. –, προστίθενται και άλλα πέντε εποχικά, όπως αυτό της Μυκόνου.
Σε αυτά σερβίρεται ιαπωνική κουζίνα, κατά τα πρότυπα των «Izakaya», τα οποία είναι χαλαρά στέκια στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και στον κατάλογό τους περιλαμβάνουν ποτά και μια μεγάλη ποικιλία από μικρά πιάτα, κάτι σαν τα δικά μας μεζεδοπωλεία.
Μια κουζίνα που έχει ενθουσιάσει τους Μυκονιάτες, τόσο που χτίζεται ένα ολοκαίνουργιο, μεγαλύτερο, δίπλα στο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo», όπου στεγάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το «pop up» εστιατόριο.
Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», η Ντιάνα Καρτσαγκούλη συνομιλεί με τον executive chef των Zuma στην Ευρώπη, Ντέιμον Γκρίφιθ, για τη φιλοσοφία των εστιατορίων, για τα πιθανά, επικείμενα σχέδιά τους για την Ελλάδα και παρουσιάζει δύο αποκλειστικές συνταγές, ιδανικές για το καλοκαίρι.
Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»