Προετοιμασία 10΄ Μαγείρεμα 15΄
ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
350 γρ. νουντλς ρυζιού
¼ φλ. ελαιόλαδο
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη
3 μεγάλα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα + επιπλέον για σερβίρισμα
6 φλ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
Αλάτι, πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ετοιμάζουμε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σουρώνουμε.
Ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε για περίπου 1 λεπτό την πιπεριά και τον βασιλικό. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και ¼ φλ. νερό και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας τακτικά, για 8-10 λεπτά, μέχρι να «σπάσουν» τα ντοματίνια. Αλατίζουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα νουντλς. Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο από πάνω και φρέσκο βασιλικό.