Τσίπρας για Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα: Πανανθρώπινη η γλώσσα των ξεριζωμένων

«Οι αγωνίες, οι φόβοι, οι προσδοκίες και η ελπίδα των ανθρώπων δεν διαχωρίζονται ανάλογα με τη θρησκεία, τη γλώσσα, τη φυλή» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο facebook με μία φωτογραφία του αείμνηστου φωτογράφου Γιάννη Μπεχράκη.

«Οι αγωνίες, οι φόβοι, οι προσδοκίες και η ελπίδα των ανθρώπων δεν διαχωρίζονται ανάλογα με τη θρησκεία, τη γλώσσα, τη φυλή», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Γράμματα και φθόγγοι γεμάτα πόνο και όνειρα

«Άλλωστε η γλώσσα των ξεριζωμένων είναι πανανθρώπινη, με γράμματα και φθόγγους γεμάτα πόνο και όνειρα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «αυτά τα όνειρα καλούμαστε ο καθένας από τη θέση του να υπερασπιστούμε».

Ο κ. Τσίπρας συνοδεύει τις σκέψεις του για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων με μία φωτογραφία του αείμνηστου Γιάννη Μπεχράκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:

«Οι αγωνίες, οι φόβοι, οι προσδοκίες και η ελπίδα των ανθρώπων δεν διαχωρίζονται ανάλογα με τη θρησκεία, τη γλώσσα, τη φυλή.

»Άλλωστε η γλώσσα των ξεριζωμένων είναι πανανθρώπινη, με γράμματα και φθόγγους γεμάτα πόνο και όνειρα. Αυτά τα όνειρα καλούμαστε ο καθένας από τη θέση του να υπερασπιστούμε.

»Συνοδεύω τις σκέψεις μου για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων με μία φωτογραφία του αείμνηστου Γιάννη Μπεχράκη».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.