Τα ατέλειωτα, ολόχρυσα ελληνικά καλοκαίρια.

Οταν οι αμερικανοί τουρίστες με τα «βαριά» πορτοφόλια by Tom Ford έκλειναν πανάκριβες σουίτες σε υπερπολυτελή resorts ή νοίκιαζαν mega yachts για τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Αυτοί είναι και οι καλύτερης ποιότητας επισκέπτες. Ξοδεύουν πολλά χρήματα για τις διακοπές τους και αφήνουν πάντα πολύ καλά φιλοδωρήματα στους εργαζομένους.

Οι Αμερικανοί εντελώς ξαφνικά έκαναν ένα «μπαμ» αρχές Ιουνίου και άρχισαν την… επέλαση στα ελληνικά νησιά. Μια πραγματικά πολύ θετική εξέλιξη που θα χαρίσει ανάσα στα κοσμοπολίτικα κυρίως νησιά μας, εκεί όπου επιχειρηματίες έχουν πραγματικά προχωρήσει σε πολύ μεγάλες επενδύσεις.

Ισως έτσι τα πράγματα αρχίσουν να προχωρούν στα λαμπερά, δημοφιλή beach bars. Στους χώρους όπου μέχρι το προπέρσινο καλοκαίρι γίνονταν τα θορυβώδη ολονύχτια parties με διάσημους DJ να έρχονται από το εξωτερικό (βλέπε Στιβ Αόκι και Ντέιβιντ Γκέτα), super models να χορεύουν στην άμμο και αμερικανούς, άραβες και ρώσους billionaires να ξοδεύουν αμύθητα ποσά σε συλλεκτικές σαμπάνιες.

Ο κ. Δελμούζος-Κασσανδρής μου έλεγε ότι σε ένα τέτοιο party ρώσοι επιχειρηματίες ξόδεψαν για σαμπάνιες και χαβιάρι πάνω από 600.000 ευρώ.

Τελικά όταν επέστρεψαν στην πολυτελή βίλα που είχαν νοικιάσει, ανακάλυψαν ότι τους είχαν κλέψει από ρολόγια, κοσμήματα μέχρι ρούχα. Τελικά όμως έρχονται και αυτό το καλοκαίρι στη Mykonos…