Ο μεγάλος αργεντινός αστέρας της Μπαρτσελόνα και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βρέθηκε αντιμέτωπος με το δίλημμα: να μείνει ή να φύγει;   

Δεν γνωρίζουμε τι εξελίξεις μπορεί να έχουν σημειωθεί από την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, όμως ξέρουμε με βεβαιότητα πως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων στο σύμπαν ποδοσφαίρου είναι σίγουρα ο Λιονέλ Μέσι. Πολλή κουβέντα έχει γίνει σχετικά με το αν θα εγκαταλείψει την Μπαρτσελόνα έπειτα από 20 χρόνια παραμονής στην εμβληματική ομάδα της Καταλονίας. Στον ισπανικό σύλλογο, πάντως, λέγεται ότι του έχουν ετοιμάσει μια πρόταση που ιδανικά για τον ίδιο περιλαμβάνει δεκαετές συμβόλαιο, το οποίο ουσιαστικά ωστόσο τον εξασφαλίζει εφ’ όρου ζωής, προβλέποντας για εκείνον ακόμη και επιτελική θέση στην Μπάρτσα μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο πολύφερνος άσος των γηπέδων είχε μια εξαιρετική χρονιά. Τον περασμένο Φεβρουάριο η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου χάρισε άλλη μία πρωτιά στον αστέρα της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής. Τα δεδομένα μίλησαν και ο 33χρονος άσος αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της δεκαετίας που μας πέρασε (2011-2020), αφήνοντας πίσω του τους πάντες, ακόμη και τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Πορτογάλο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Γιώργος Νάστος γράφει για τα όλα τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει σε σχέση με τις κρίσιμες επόμενες κινήσεις του Μέσι αλλά και για τις επιτυχημένες επιχειρηματικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητές του.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»