Οι νέοι άσοι της Formula 1 

Ο Μαξ Φερστάπεν, ο Σαρλ Λεκλέρ και ο Κάρλος Σάινθ ο νεότερος φιλοδοξούν να διαδεχθούν τον Λιούις Χάμιλτον. 

Ολα τα βλέμματα είναι αυτές τις ημέρες στραμμένα στο Μόντε Κάρλο, καθώς εκεί διεξάγεται στις 23 Μαΐου το εφετινό Formula 1 Grand Prix του Μονακό. Πρωταγωνιστής αναμένεται να είναι ο Λιούις Χάμιλτον, όμως τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί αρκετοί εξόχως ταλαντούχοι οδηγοί που διεκδικούν και αυτοί την πρωτιά, όπως ο Mαξ Φερστάπεν o 23χρονος πιλότος της Red Bull Racing, τον οποίο αρκετοί θεωρούν φυσικό διάδοχο του βρετανού άσου της Mercedes. Γιος του Ολλανδού Γιος Φερστάπεν, πρώην οδηγού της F1, και της Βελγίδας Σόφι Κούμπεν, η οποία αγωνιζόταν στα καρτ, συνδέεται σε κυτταρικό επίπεδο με τους μηχανοκίνητους αγώνες ταχύτητας.

Αλλη ανερχόμενη δύναμη της Formula 1 θεωρείται και ο Μονεγάσκος Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο είχε μπει σε καραντίνα στο σπίτι του στο Μονακό για μερικές εβδομάδες επειδή νόησε με COVID-19, με ήπια ευτυχώς συμπτώματα. Μαζί με τον Λεκλέρ στη Ferrari αγωνίζεται και ο 26χρονος Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ, γιος του παλαίμαχου οδηγού του WRC Κάρλος Σάινθ.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Γιώργος Νάστος επιχειρεί ένα «crash test» ανάμεσα στους τρεις νέους και ωραίους πιλότους που διεκδικούν μεγάλες διακρίσεις στις πίστες όλου του κόσμου και ο Βαγγέλης Κιούσης κάνει μια αναδρομή στον πιο θεαματικό και κοσμοπολίτικο αγώνα στο καλεντάρι του πρωταθλήματος Formula 1.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.