Ο Ντίντης Ευπαλίδης έχει κατηφορίσει στη Βουλιαγμένη και στο υπερπολυτελές «Four Seasons».
Ο πλοιοκτήτης παραμένει μάλιστα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα από τη Μεγάλη Εβδομάδα.
Απολαμβάνει το μπάνιο του, βλέπει τους φίλους του, κανονίζει τις δουλειές του με θέα το υπέροχο τοπίο, που είναι ίσως καλύτερο από αυτό της Γαλλικής Ριβιέρας, και δοκιμάζει τα αγαπημένα του μενού στο «Matsuhisa», στο «Beef Bar» και από την ερχόμενη εβδομάδα στο «Pelagos» μέσα στο «Arion Wing» του συγκροτήματος.
Στο συγκεκριμένο εστιατόριο θα μαγειρεύει ο Luca Piscazzi μαζί με την ομάδα του.
Λαμπερή ακόμα και σε δύσκολες εποχές η ατμόσφαιρα στην αγαπημένη Βουλιαγμένη των παιδικών μας χρόνων (στη μαρίνα πάντως εμφανίστηκαν εν μέσω πανδημίας κάποια νέα ενδιαφέροντα σκάφη), αυτό πάντως που αναρωτιούνταν τα μέλη μιας παρέας φίλων επιχειρηματιών είναι το τι θα γίνει τελικά με τις βίλες που έχουν αγοραστεί από γνωστούς επιχειρηματίες μέσα στο παγκόσμιας φήμης ξενοδοχειακό συγκρότημα.