Οι λαϊκοί αοιδοί, τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς, θα ακολουθήσουν τη… διαμαντοφόρο πορεία των διάσημων σεφ. Οι λαοφιλείς τραγουδιστές έχουν εδώ και έναν χρόνο… τεθεί στις υπηρεσίες ισχυρών επιχειρηματιών.

Φροντίζουν για τη διασκέδαση των ίδιων και των φίλων τους, «κλεισμένοι» στους τέσσερις τοίχους πολυτελών κατοικιών στα βόρεια και νότια προάστια. Ο Πανταλέων Κουλουμπρής πιστεύει ότι επιτελεί… μεγάλο κοινωνικό έργο.

Προσφέρει εργασία στους άνεργους εδώ και πολλούς μήνες αοιδούς. Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τους «μάγους» της υψηλής γαστρονομίας. Είχα αναφερθεί εδώ και καιρό στις προσκλήσεις ισχυρών του χρήματος σε κορυφαίους σεφ.

Η τάση «μαγειρεύουμε στην κουζίνα του λαμπερού mansion» ξεκίνησε από τον περασμένο Νοέμβριο και κορυφώθηκε στη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Τα private dinners ήταν πολλά. Με υπογραφές κύρους στον χώρο της κουζίνας και της… κουτάλας κατασκευασμένης από βαρύτιμο ασήμι.

Την ημέρα του Πάσχα οι σεφ έχουν πρόγραμμα βαρύ και ασήκωτο. Πανέτοιμοι να μαγειρέψουν για γνωστούς επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Οι λαϊκοί αοιδοί θα εμφανιστούν νωρίς το απόγευμα. Κάτι μαζί με το επιδόρπιο…