Με τριάδα στην άμυνα παρατάσσει τον Ολυμπιακό στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague ο Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών ξεκινάει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού με 3-4-3, έχοντας τον Κρίστινσον μπροστά από την εστία και τους Παπασταθόπουλο, Σεμέδο και Χολέμπας στην τριάδα της άμυνας. Οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ θα είναι οι δύο μπακ-χαφ, με τους Μπουχαλάκη και Τιάγκο Σίλβα στη μεσαία γραμμή. Ο Χασάν θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τους Φορτούνη και Μασούρα να πλαισιώνουν τον Αιγύπτιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επαναφέρει το 3-4-3 και παρατάσσει τον Ολυμπιακό με το ίδιο σύστημα όπως στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, όταν οι Ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 5-1. Σε σχέση με εκείνο το ματς, ωστόσο, υπάρχουν αλλαγές στην 11άδα των Πειραιωτών, αφού δεν βρίσκονται στο αρχικό σχήμα οι Σα, Μπα, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Τζολάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Κάιπερς, Ντρέγκερ, Μπρούμα και Βαλμπουενά.

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Κρίστινσον, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Ρέαμπτσιουκ, Μασούρας, Φορτούνης, Χασάν.