Με αυτούς πάει στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ

Με τους Σάκχοφ και Τάνκοβιτς στην αποστολή η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή των «κιτρινόμαυρων». Για ακόμη μία φορά οι απουσίες είναι πολλές ωστόσο επέστρεψε ο Σάκχοφ μετά την περιπέτειά του με τον ιό ενώ στην 20μελή αποστολή είναι και ο Τάνκοβιτς αν και έχει μόλις μία προπόνηση.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Αντρέ Σιμόες ακολούθησαν θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Όλεγκ Νταντσένκο και Ευθύμης Χριστόπουλος.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική των Play Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.