O μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής μού δείχνει την πρόσκληση για το πολύ γνωστό gala της amFar (τα χρήματα δίνονται για να βοηθηθούν οι έρευνες κατά του AIDS).

Η αλήθεια είναι ότι η ημερομηνία άλλαξε λίγο καιρό πριν. Ισως αλλάξει και πάλι, οι περισσότεροι όμως πιστεύουν ότι θα πραγματοποιηθεί με πολύ προσεκτικά επιλεγμένους καλεσμένους στο «Hotel du Cap».

Ο κ. Κασσανδρής είναι μεγάλος θαυμαστής του αυστριακού τενόρου Andrea Schager, τον οποίο είχε συναντήσει στην κατοικία της Καρολίν Ασερ στο St. Tropez.

Η κυρία Ασερ (είναι η οικογένεια που έχει δώσει το όνομά της σε μια «ειδική» κοπή διαμαντιών) καταφθάνει τα καλοκαίρια στο Πόρτο Χέλι. Διαμένει μάλιστα σε κατοικία ελλήνων επιχειρηματιών δίπλα σε μία άλλη πολυτελή και «ιδιαίτερη» που διακόσμησαν οι παγκόσμιοι interior designers Candy-Candy.

Το «αχτύπητο» δίδυμο της εσωτερικής διακόσμησης που διαπρέπει στο διεθνές τζετ-σετ φθάνει επίσης στη λαμπερή περιοχή της Πελοποννήσου με super yacht.

Οι περισσότεροι από τους VIPs κατηφορίζουν στην Ελλάδα μετά την Cap d’Antibes.

Η περιοχή, λουσμένη στα χρυσά και γαλάζια χρώματα, χαρίζει ατέλειωτη έμπνευση. Κάτι γνώριζαν οι Πικάσο και Καζαντζάκης. Το εκτυφλωτικό φως ενός διαμαντιού, κοπής Ασερ, μου τραβάει την προσοχή.

Η αγαπημένη Coco Rocha, top model, το φοράει στο δάχτυλό της. Ταιριάζει με το βραδινό φόρεμα αλλά και το μικροσκοπικό της μπικίνι…