Ποικιλία σε πασχαλινά δώρα σημαίνει Public!

Με μία πληθώρα από παιχνίδια, λαμπάδες, προϊόντα gaming και βιβλία

Όταν φέρνει κανείς στο μυαλό του τα Public, η πρώτη του σκέψη είναι τα δώρα. Δώρα για τα παιδιά του, τα βαφτιστήρια του, την οικογένειά του. Είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο κάνεις και εσύ! Έλα, μη λες ψέματα. Με μία πληθώρα από παιχνίδια, λαμπάδες, προϊόντα gaming και βιβλία, πως να αντισταθείς; Καθώς, λοιπόν, το Πάσχα πλησιάζει και το άγχος των νονών μεγαλώνει, μήπως ήρθε η ώρα να διαλέξετε το κατάλληλο πασχαλινό δώρο για το βαφτιστήρι σας;

Παιχνιδολαμπάδες και χειροποίητες λαμπάδες

Αν το βαφτιστήρι σας είναι μικρό τότε δεν υπάρχει καλύτερη λαμπάδα, πέρα από τη λαμπάδα LEGO Duplo Τρένο Με Αριθμούς, η οποία συνδυάζει παιχνίδι και εκπαίδευση στην καλύτερη μορφή της! Φυσικά, είναι γνωστό πως τα παιδιά ξεκινούν να λαμβάνουν ερεθίσματα από πολύ μικρή ηλικία. Συνεπώς, μία πολύ καλή ιδέα είναι η λαμπάδα LEGO Friends Olivia’s Electric Car, η οποία μαθαίνει στα παιδιά να προστατεύουν το περιβάλλον και να είναι υπεύθυνα. Και όλα αυτά χάρη στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Olivia και της Mia. Αν πάλι, δυσκολεύεστε να βρείτε την παιχνιδολαμπάδα που θα ταιριάζει στα γούστα του βαφτιστηριού σας, πρέπει να σας αναφέρουμε πως οι φανταχτερές λαμπάδες δεν είναι πάντα απαραίτητες. Αν πρόκειται για κοριτσάκι, τότε μη χάσετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στο χειροποίητο Λαμπαδάκι Λευκό Μάτι Με Φουντάκι, για τις κοκέτες μας, αλλά και στη χειροποίητη λαμπάδα Λιονταράκι Ινδιάνος για τους μικρούς μας φίλους.

Αμέτρητες επιλογές σε πασχαλινά δώρα

Φυσικά, μία χειροποίητη λαμπάδα, αν συνδυαστεί με το κατάλληλο παιχνίδι, αποτελεί πολλές φορές την καλύτερη επιλογή πασχαλινού δώρου. Υπάρχει άραγε παιδί που να μη λατρεύει το διαχρονικό παιχνίδι Super Mario; Το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – Nintendo Switch Game ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους στην 3D εκδοχή του. Επίσης, θα ήταν παράλειψή μας αν δεν σας αναφέραμε το νέο game για PS5, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, για ανεπανάληπτη δράση, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με το DualSense Wireless Controller για την καλύτερη απόδοση την ώρα της δράσης!

Και… επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά την αδυναμία που υπάρχει μεταξύ νονών και παιδιών, αντιλαμβανόμαστε πως τα πασχαλινά δώρα δεν είναι ποτέ αρκετά. Μην ανησυχείτε! Το Public, έχει  φροντίσει για εσάς. Αν ενδιαφέρεστε για αγορά βιβλίου, τότε έχουμε βρει τις καλύτερες επιλογές! Το Πέππα το Γουρουνάκι, Πάσχα με την Πέππα, αλλά και το Η Τσίου Τσίου ψάχνει τον Λαγό του Πάσχα!, είναι δύο βιβλία που θα κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους, μέσα από ιστορίες γεμάτες εκπλήξεις και διασκέδαση. Τέλος, αν πρόκειται για μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά, τότε κάντε τα χαρούμενα με ένα Tablet Huawei MatePad T10s ή ένα Tablet Samsung Galaxy Tab A7 T500, για να παρακολουθούν τα διαδικτυακά τους μαθήματα και να περνάνε ευχάριστα λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους.

Τώρα που έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, βιάσου, γιατί το Πάσχα είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζεις. Διάλεξε τα πασχαλινά δώρα για το 2021, ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και κάνε τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους χαρούμενους, αυτές τις γιορτινές μέρες!

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.