Τιμή στον Αντώνη Παπαδόπουλο

Το Φεστιβάλ Δράμας τιμά την μνήμη και προσφορά του επί δεκαετίες καλλιτεχνικού του διευθυντή και ένθερμου υποστηρικτή της ελληνικής ταινίας μικρού μήκους.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του αείμνηστου Αντώνη Παπαδόπουλου (ένας πρόωρος θάνατος από καρκίνο), το Φεστιβάλ Δράμας στο οποίο υπήρξε επί χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής, την Παρασκευή 26 Μαρτίου τον τιμά με ένα online αφιέρωμα.

Θα προβληθεί η μικρού μήκους ταινία για το έργο και την δράση του Παπαδόπουλου που πρωτοπαρουσιάστηκε, τιμής ένεκεν, κατά την διάρκεια της τελετής ονοματοδοσίας της κεντρικής αίθουσας του Δημοτικού Ωδείου Δράμας σε «Αίθουσα Αντώνης Παπαδόπουλος» (στην έναρξη του 43ου Φεστιβάλ Δράμας).

Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Παπαδόπουλου «Η Γενοκτονία της μνήμης» (2009, 52΄).

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ, μέσα από το λινκ https://www.dramafilmfestival.gr/papadopoulos/ το οποίο θα είναι διαθέσιμο την Παρασκευή 26/3 στις 00:00 και μόνο για 24 ώρες.

Επίσης θα μπορεί ο καθένας να το βρει στην ελληνική version της σελίδας του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, κάτω από το μενού «ΔΡΑΣΕΙΣ» με τον τίτλο: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Περισσότερες πληροφορές: https://www.dramafilmfestival.gr/news/

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.