Προετοιμασία 5’
ΥΛΙΚΑ (για 2 σάντουιτς)
4 φέτες ψωμί ζυμωτό με προζύμι (ή άλλο της αρεσκείας μας)
3 φύλλα μαρουλιού, πολύ λεπτοκομμένα
6 κ.γ. ταραμοσαλάτα
1 μικρό βιολογικό αγγουράκι με τη φλούδα, κομμένο σε φέτες
2 κ.γ. κάππαρη
2 κ.γ. άνηθο ψιλοκομμένο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Απλώνουμε στον πάγκο 2 φέτες ψωμιού. Στρώνουμε πάνω τους το ψιλοκομμένο μαρούλι, από πάνω 3 κ.γ. σε κάθε φέτα, φετούλες αγγουριού, κάππαρη και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο άνηθο. Κλείνουμε με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού.