Το ταξίδι είναι γεμάτο μικρά και μεγάλα θαύματα. Μας μεταφέρει σε μέρη μοναδικά, τα οποία μπορεί για κάποιους από εμάς να είναι προορισμοί που βλέπουν στα πιο τρελά όνειρά τους ή που επιθυμούν να δουν από κοντά για μία έστω φορά στη ζωή τους.

Με αεροπλάνα και βαπόρια και με τη δύναμη της φαντασίας μεταφερόμαστε στα πιο μακρινά μέρη του κόσμου και επισκεπτόμαστε προϊστορικές δεξαμενές νερού που έχουν μετατραπεί σε μεταφυσικούς «καθρέφτες», φαράγγια και βράχους που μοιάζουν να έχουν σμιλευθεί στα χέρια του πιο επιδέξιου γλύπτη, καταρράκτες-υπερπαραγωγές, ερήμους που θα μπορούσαν να βρίσκονται σε κάποιον άλλον πλανήτη, παραλίες με μαύρη άμμο και γιγάντια κύματα, κρατήρες ενεργών ηφαιστείων, «πισίνες» από ολόλευκο αλάτι, ροζ λίμνες και πέτρινες «καμινάδες» σπαρμένες στη γη ως ένα σουρεαλιστικό, διαστημικής αισθητικής installation.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Κοσμάς Βίδος μάς ταξιδεύει στα ανεπανάληπτα έργα τέχνης της φύσης.

Στα εντυπωσιακά τοπία που σχηματίστηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια και τα οποία στην εποχή μας αποτελούν κορυφαίες τουριστικές ατραξιόν, από τους καταρράκτες Ιγκουασού ως τους Βράχους του Μόχερ και από τη Θάλασσα του Αλατιού ως τη λίμνη Χίλιερ της Αυστραλίας!

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» εκτάκτως το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021.