Προετοιμασία 10’
ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
200 γρ. κατσικίσιο τυρί light ή κατίκι
40 γρ. καρύδια pecan
35 γρ. cranberries
1 κ.γ. μέλι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ψιλοκόβουμε τα pecans και τα cranberries.
Σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε τα pecans με το μέλι για να καραμελώσουν, κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.
Μόλις κρυώσουν τα ανακατεύουμε με τα berries και τοποθετούμε το μείγμα σε ένα πιάτο.
Στραγγίζουμε πολύ καλά το τυρί από το νερό του και με τη βοήθεια ενός κουταλιού ή με τα χέρια μας πλάθουμε περίπου 15 μπαλάκια.
Ρολάρουμε τα μπαλάκια στο πιάτο με το μείγμα φρούτου και καρπών μέχρι να καλυφθεί πλήρως η επιφάνειά τους και βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει το τυρί που είναι αρκετά μαλακό και θέλουμε να κρατήσει το σχήμα του.