Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν ο διάσημος τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ (γνωστός περισσότερο ως Salt Bae) επιλέγει αποκλειστικά και μόνο κρέας ιαπωνικών αγελάδων (το προτιμούσε ισχυρός υπουργός του παλαιο-ΠαΣοΚ, ο οποίος συνήθιζε να το απολαμβάνει στο roof garden ιστορικού ξενοδοχείου), οι ισχυροί του χρήματος όμως το λατρεύουν.
Οι γλυκές, τροφαντές αγελαδίτσες παράγουν το καλύτερο κρέας όταν ο βοσκός ο οποίος παίζει τη φλογέρα (οι μελωδίες έχουν να κάνουν με το κλασικό ρεπερτόριο) ανήκει στην κατηγορία των αρίστων.
Η γάτα Αγκύρας του κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι αγαπάει επίσης την κλασική μουσική.
Τα «κομμάτια» των Μότσαρτ, Μπετόβεν και Μπαχ είναι αυτά που επιλέγει.
Κουνάει την ουρά της πανευτυχής και «κουρνιάζει» κοντά στο τζάκι.