Στις αρχές Νοεμβρίου του 2020ο Τζο Μπάιντεν εξελέγη 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και με την πολυαναμενόμενη ορκωμοσία του στις 20 Ιανουαρίου θα σημάνει το τέλος της αλλόκοτης τετραετίας Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο.

Στην Ηρώδου Αττικού τελεί τα καθήκοντά της από τον περασμένο Μάρτιο η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δύο γυναίκες, μία Γαλλίδα και μία Αμερικανίδα, απέσπασαν το περίβλεπτο Νομπέλ Χημείας για τις θαυμαστές ανακαλύψεις τους στη γενετική. Ενας Ελληνας, ο CEO της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά, σχεδιάζει να βάλει τέλος στην πανδημία που άλλαξε το πρόσωπο του πλανήτη τους τελευταίους 12 μήνες.

Η Ανια Τέιλορ-Τζόι μάς έμαθε σκάκι μέσα από τη σειρά «Το Γκαμπί της Βασίλισσας» και η Τέιλορ Σουίφτ εξέπληξε τους εκατομμύρια θαυμαστές της με διπλό χτύπημα άλμπουμ που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Αυτοί και άλλοι πολλοί κυριάρχησαν στην ειδησεογραφία και στις συζητήσεις του 2020 και αναμένεται να παραμείνουν στην κορυφή του ενδιαφέροντος και καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η συντακτική ομάδα του περιοδικού φυλλομετρά τα γεγονότα του έτους που πέρασε και γράφει για μερικούς από τους πρωταγωνιστές του.

Ισχυροί, λαμπεροί, καταξιωμένοι, παγκοσμίως προβεβλημένοι για τα επιτεύγματά τους στην πολιτική αρένα, στον κοινωνικό στίβο, στους τομείς της επιστήμης, των γραμμάτων και των τεχνών, στο σύμπαν των επιχειρήσεων, στον κόσμο του θεάματος, στον αθλητισμό και τη μόδα, αυτοί είναι οι άνθρωποι οι οποίοι έκαναν τη διαφορά τη χρονιά που μόλις αποχαιρετήσαμε με ανακούφιση και αναμένεται να κρατούν τα ηνία και στο έτος που μόλις ξεκίνησε.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»