Η Εσθήρ μού στέλνει φωτογραφίες στο κινητό με τα γιορτινά αντικείμενα στο χρώμα της πλατίνας στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Τα εκτυφλωτικά λουλούδια που μοιάζουν «διαστημικά» φαίνεται σαν να αιωρούνται στα τεράστια βάζα στο lobby.

Σε άλλο χώρο έχουν τοποθετηθεί μπλε, ροζ, τιρκουάζ φτερά. Κοιτάζω τις φωτογραφίες που φθάνουν συνέχεια.

Σκέφτομαι ότι πρέπει να έχουν ξοδευτεί απίστευτα ποσά για τη διακόσμηση του συγκεκριμένου hotel, το οποίο συναγωνίζεται άλλα υπερπολυτελή, όπως το Bvlgari.

Οι μουσικές των κορυφαίων ιταλών συνθετών, όπως οι Antonio Vivaldi και Francesco Manfredini, φθάνουν στα αφτιά μου.

Συνοδεύουν με μαγικό, εκπληκτικό μουσικό τρόπο τα φωτογραφικά στιγμιότυπα. «Ακούνε κλασική μουσική στο Ντουμπάι;» τη ρωτάω ξαφνιασμένη στη διάρκεια της τηλεφωνικής μας συνδιάλεξης, μερικά λεπτά αργότερα.

«Εδώ ακούνε τα πάντα. Εδώ υπάρχουν τα πάντα, στον υπέρτατο βαθμό. Μπορείς να ζητήσεις κάτι και αν διαθέτεις βαρύ πορτοφόλι, όπως οι εμίρηδες, οι σουλτάνοι, οι πολυεκατομμυριούχοι που φθάνουν από ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά και αρκετοί Ελληνες, μπορεί να εκπληρωθεί η πιο τρελή σου επιθυμία» επισήμανε.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η ζωή είναι αλλιώς. Αυτό ακριβώς έχουν καταλάβει Ελληνες και Ελληνίδες οι οποίοι απολαμβάνουν την καλή ζωή και τη λαμπερή ατμόσφαιρα του NAMMOS και στο Ντουμπάι.

Η Mykonos μπορεί να περιμένει. Ποιος ξέρει άλλωστε τι φέρνει το ερχόμενο καλοκαίρι στις… γαλάζιες και λευκές αποσκευές του.